Tel: +34 938 890 479

Empresa

Parareda Mobiliari és una empresa familiar dedicada a la fabricació de mobiliari des de 1980. Durant les primeres etapes ens vam centrar en la fabricació de mobles a mida i les necessitats dels nostres clients ens van permetre créixer i crear dues seccions principals: mobiliari per a col·lectius (escoles, oficines, etc.) i mobiliari professional (per a usos comercials, expositors per empreses, etc.). Actualment els nostres productes es distribueixen a múltiples països, no només a Europa, sinó també a Amèrica del Sud, Àsia i Austràlia.

Comptem amb un equip entregat i dedicat a la seva feina diària, que es veu premiat amb la satisfacció, confiança i fidelitat dels nostres clients. Volem oferir mobles pràctics, ben fets i a bon preu. És per això que dissenyem els mobles pensant en la seva practicitat, tant en el moment del seu muntatge com en el seu ús diari. Perquè la qualitat dels nostres productes sigui l’adequada, escollim als nostres proveïdors amb la condició de que ens ofereixin una excel·lent relació qualitat-preu en els productes i serveis que ens subministren, i  que comparteixin amb nosaltres la mateixa filosofia de treball.

La nostra feina ens apassiona i això repercuteix en la qualitat dels nostres productes. La nostra metodologia de treball ens permet fabricar una gran varietat de mobles en un període de temps menor i garantir-ne la seva qualitat gràcies a un control de qualitat continu durant el procés de fabricació. Els mobles surten de les instal·lacions amb les màximes garanties. Tot i que existeix la possibilitat d’oferir mobiliari muntat, generalment se subministra en embalatge pla, la qual cosa ens permet estalviar també en costos de transport i poder oferir als clients una relació qualitat-preu immillorable. Comprovi-ho vostè mateix!