Tel: +34 938 890 479

Avís legal

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la pàgina web:

Parareda Mobiliari S.C.P.
C/ Narcís Monturiol, 5
08503 GURB (Barcelona)
93 889 04 79
info@pararedamobiliari.com

Tots els drets estan reservats i pertanyen a Parareda Mobiliari S.C.P.. Es permet a l’usuari visualitzar, imprimir o fer còpia al disc dur dels continguts sempre que sigui per a fer-ne un ús privat. També es permet l’ús d’hipervincles a aquesta web, sempre i quan s’anomeni la font dels continguts i no s’utilitzi cap mecanisme per ocultar-ne el seu origen. Queda prohibida la còpia, reproducció o distribució total o parcial dels continguts d’aquesta web amb fins comercials sense el previ consentiment escrit del seu propietari. Queda prohibida qualsevol modificació o alteració dels continguts per mitjà de qualsevol mecanisme per a qualsevol finalitat, així com també qualsevol ús, transformació o explotació dels continguts per a perjudicar els interessos i la imatge del Titular o de tercers.

Parareda Mobiliari S.C.P. es reserva el dret de canviar els continguts de la web i la seva presentació sense previ avís. Així mateix, no serà responsable dels danys i perjudicis que puguin ocasionar les possibles modificacions. Tampoc es fa responsable del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través d’aquesta web, l’única finalitat dels quals és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès. L’ús indegut i fraudulent que pugui fer l’usuari de la informació proporcionada per aquesta web serà responsabilitat únicament i exclusiva de l’usuari.

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de Parareda Mobiliari S.C.P., el qual serà utilitzat per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades personals no seran cedides a altres empreses no pertanyents a Parareda Mobiliari S.C.P.. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:

Parareda Mobiliari S.C.P.
C/ Narcís Monturiol, 5
08503 GURB (Barcelona)

Consulti la nostra política de protecció de dades.